Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Copy URL problem
Feb 17, 2012, 16:49
Post: #1
Copy URL problem
"Yes, the attachment thing masks the url when posting... but you can get around it as follows:

1. After posting, right click on the image, and select "Copy Image URL" or similar (depends on your browser)..."



Doesn't seem to work on my browser. I'm using XP and Explorer 8.
Here's the menu I get:


Attached File(s) Image(s)
   
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Feb 17, 2012, 17:01
Post: #2
RE: Copy URL problem
I guess it's different for IE ... If you click "properties" there should be the URL of the image that you can copy.

Minigizmo - Gadget News and Reviews
BookHoot - Ebook News
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Feb 17, 2012, 17:12
Post: #3
RE: Copy URL problem
Using properties does work. Thanks a lot.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Feb 17, 2012, 17:12 (This post was last modified: Feb 17, 2012 17:13 by Toad.)
Post: #4
RE: Copy URL problem
I hate IE. Considering that Microsoft owns the operating system, you think they could package a better browser with it.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Feb 17, 2012, 17:18
Post: #5
RE: Copy URL problem
What do you suggest? Does Chrome work better?
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Feb 17, 2012, 17:25
Post: #6
RE: Copy URL problem
Chrome does it!
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Feb 18, 2012, 01:51 (This post was last modified: Feb 18, 2012 01:54 by NT73.)
Post: #7
RE: Copy URL problem
When I had XP I used firefox. Chrome is a bit faster apparently, but is not company driven. Like all things new it has a little learning curve. I feel it is worth it.

Lumix LX5.
Canon 350 D.+ 18-55 Kit lens + Tamron 70-300 macro. + Canon 50mm f1.8 + Manfrotto tripod, in bag.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Feb 25, 2012, 09:31
Post: #8
RE: Copy URL problem
Thanks NT. I'm just using the properties box on Explorer (above).
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Feb 25, 2012, 11:52
Post: #9
RE: Copy URL problem
(Feb 18, 2012 01:51)NT73 Wrote:  When I had XP I used firefox. Chrome is a bit faster apparently, but is not company driven. Like all things new it has a little learning curve. I feel it is worth it.

I got that wrong. Chrome is company driven (by Google)
Firefox is driven by the users (Open source)
I hope. Big Grin

Lumix LX5.
Canon 350 D.+ 18-55 Kit lens + Tamron 70-300 macro. + Canon 50mm f1.8 + Manfrotto tripod, in bag.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Feb 27, 2012, 16:50
Post: #10
RE: Copy URL problem
(Feb 17, 2012 17:18)Don Schaeffer Wrote:  What do you suggest? Does Chrome work better?

Chrome or Firefox. Although if you like IE just make sure you have the latest version, although it's behind the times compared to Chrome, Firefox and Opera.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Feb 27, 2012, 17:04
Post: #11
RE: Copy URL problem
Thanks admiral. Problem solved.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Slight problem with copying. NT73 6 778 Mar 16, 2012 06:42
Last Post: NT73
  There is a problem!!!! nia 2 749 Mar 15, 2012 22:35
Last Post: nia
  posting problem NT73 5 1,181 Dec 23, 2009 19:40
Last Post: shuttertalk
  Front page problem - urgent noisynoodle 5 1,657 Oct 26, 2005 20:28
Last Post: shuttertalk

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)